Fiscale voordelen bij NLP-opleiding

btw banner
Het volgen van een NLP-opleiding vraagt een investering in zowel tijd als geld. Hoewel deelnemers na de opleiding aangeven dat het de investering meer dan waard was, zijn dit voor aanvang aan een opleiding twee belangrijke factoren. En terecht, je doet niet zomaar een NLP-opleiding! Een NLP-opleiding doe je om een persoonlijke ontdekkingstocht te maken waarin je jezelf een fantastisch cadeau geeft.

Alleen nog in 2017 en 2018: Hoe de belastingdienst financieel bijdraagt aan een NLP-opleiding

In 2017 betaald de belastingdienst nog mee aan een (NLP-) opleiding. Dit zal na 2018 veranderen en zullen studiekosten niet meer aftrekbaar zijn. De fiscale aftrek van scholingsuitgaven is voor iedereen die een opleiding of een studie doet gericht op een (toekomstig) beroep. Een NLP-opleiding valt hier ook onder.

Het betalen en/ of volgen van een NLP-opleiding in 2017 heeft daarom nog een groot financieel voordeel. Mocht je overwegen om te starten met een NLP-opleiding dan geeft onderstaand rekenvoorbeeld je een idee hoeveel voordeel je in tot eind 2018 nog hebt.

Voorbeeld berekening

btw banner

 

 

Het volgen van een NLP-opleiding bij Response Instituut

In 2017 zijn er nog 3 momenten om te starten met een NLP Practitioner opleiding. Wil je zeker zijn van het fiscale voordeel, wees er dan op tijd bij.
Ook hebben we mogelijkheden voor de NLP Master Practitioner. Het best kun je hiervoor telefonisch contact met ons opnemen.

 

Eerst NLP ervaren?

Wil je eerst een duidelijk beeld en uitleg over welke mogelijkheden NLP jou kan bieden, neem dan deel aan de Gratis Workshop NLP. De eerstvolgende mogelijkheid is 10 mei.

 

Persoonlijke vragen?

Wil je in een persoonlijk gesprek uitzoeken of NLP voor jou interessant is? Neem gerust contact op via 0475-211286 of vul het contactformulier in om een telefonische afspraak in te plannen.

© 2017 Response Instituut