Gratis workshop NLP

samen

Maak nu kennis met de kracht van NLP tijdens onze gratis workshop!

Response Instituut geeft elke maand een gratis workshop. Je ontdekt hoe je NLP in kunt zetten als een krachtig middel om effectiever te communiceren en weer controle over je eigen leven te krijgen. Je krijgt tijdens de workshop niet alleen inleidende theorie te horen maar je zult vooral ook meteen praktisch ervaren hoe NLP diepe veranderingen in je denkprocessen creëert. De workshop begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Voor wie?

NLP is voor iedereen die heldere doelen in zijn leven na wilt streven en waar wilt maken. Of je het nu doet om helder te kunnen communiceren met jezelf, met anderen of binnen je werk, NLP geeft je de mogelijkheid daartoe. Ook wordt NLP veel toegepast door coaches in het begeleiden van mensen.

Waarom NLP bij Response Instituut?

• Je wilt effectiever communiceren en krachtiger overkomen;
• Je wil de controle over je leven terugkrijgen;
• Je wil belemmerende overtuigingen uit het verleden opruimen;
• Je wil heldere doelen leren stellen en deze bereiken;
• Je wil controle krijgen over je emoties;
• Je wil dingen uit het verleden geen belemmering meer laten zijn voor de toekomst;
• Je wil duidelijk en standvastig kunnen zijn naar jezelf en de buitenwereld over wat jij wilt.

Verlang je ook weleens naar een standvastige gids die je feilloos door de dagelijkse drukte van het leven loodst? Die je de controle over je eigen leven teruggeeft? Die gids die is er. Je eigen brein. En NLP kan je er mee in contact brengen.

Nog nooit werd er zo’n groot beroep gedaan op ons brein dan in de tijd waarin we nu leven. Vierentwintig uur per dag worden we bestookt met informatie, vragen en verwachtingen. Het geeft je soms het gevoel op drift te zijn. Het gevoel dat je jezelf kwijt bent en je je persoonlijke doelen volkomen uit het oog verloren bent.

Neuro Linguïstisch Programmeren kan je de controle teruggeven. NLP leert je technieken waarmee je kunt onderzoeken hoe het menselijke brein werkt. Hoe het denkt, hoe het verlangens en angsten ontwikkelt, hoe het doelen en motivaties creëert. Maar ook hoe het net zo hard weer blokkades opwerpt die je ervan weerhouden die doelen te bereiken.

NLP leert je niet alleen hoe die wispelturigheden van het brein werken, maar vooral ook hoe je die kunt omkeren. Hoe jij weer de controle over de werking van je brein terugkrijgt en je je leven weer naar jouw hand kunt zetten.

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor de gratis kennismakingsworkshop NLP van het Response Instituut op 11 oktober of 8 november.

Je krijgt dan ook meteen het Lifetime Storybook cadeau dat je inzicht geeft in waar je nu staat in je leven en waar je naartoe wilt. De eerstvolgende gratis workshop na 11 oktober is 8 november.

© 2017 Response Instituut