Gratis workshops NLP of hypnose

Wil je te weten komen wat NLP of hypnose inhoudt? Wil je te weten komen wat Response Instituut voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan voor een van de vrijblijvende workshops in Roermond of Arnhem.

NLP workshop

Veel mensen denken er wel eens over na om een NLP-opleiding te volgen. We kunnen begrijpen dat wanneer je voor de eerste keer in aanraking komt met NLP er wellicht wat veel op je afkomt, gezien de vele toepassingsmogelijkheden van NLP. Vandaar dat Response Instituut geheel gratis en vrijblijvende NLP-workshop organiseert. Deze maandelijks terugkomende NLP-workshops zijn bedoeld om je uit te leggen wat NLP voor jou kan doen en wat Response Instituut voor jou kan betekenen. Daarnaast is er genoeg ruimte tijdens de NLP-informatieavond om al jou vragen te beantwoorden. De workshop beginnen om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur.

samen

Hypnose workshop

Hypnose is tegenwoordig een hot topic en een populaire opleidingsrichting. Wanneer je voor het eerst in aanraking komt met hypnose kunnen we begrijpen dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet vanwege de vele mogelijkheden.Om deze reden nodigen we je dan ook graag uit voor een van onze hypnose workshop bij Response Instituut. Tijdens deze avonden wordt alle informatie verstrekt omtrent de hypnose opleidingen van Response Instituut. Ook wordt er aandacht besteedt aan de toepassingsmogelijkheden van Hypnose in het dagelijkse leven. Mocht je daarnaast nog vragen hebben kun je die uiteraard stellen aan een van onze trainers tijdens de Hypnose workshop. De workshop beginnen om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur.

Schrijf je nu hieronder vrijblijvend in voor de workshops van Response Instituut en ontvang gratis het Lifetime StoryBook!

  Response Instituut Gelderland Parkstraat 45
6828 JC Arnhem
026-2022380
  Response Instituut Limburg Jagerstraat 10
6042 KA Roermond
0475-211286
© 2017 Response Instituut