Hypnose opleiding Limburg

Op zoek naar een goede Hypnose opleiding in Roermond Limburg? Response Instituut in Roermond bied diverse Hypnose opleidingen aan van beginner tot gevorderde. Response Instituut Limburg ligt net buiten het centrum van Roermond en is met buslijn 78 binnen 8 minuten te bereiken. Wanneer je met eigen vervoer komt zijn er voldoende gratis parkeergelegenheden in de buurt.

Hypnose opleiding volgen in het centraal gelegen Roermond, Limburg?

Al jaren is Response Instituut hét adres om je hypnose opleiding te volgen. Veel mensen associëren hypnose ten onrechte met een podium-act waarbij mensen uit het publiek worden aangezet om hilarische opdrachten uit te voeren. Terwijl deze showvariant gezien wordt als de manier bij uitstek om de kracht van hypnose en de communicatie met het onderbewustzijn onomwonden aan te tonen, laten de effecten vanuit therapeutisch oogpunt zich sinds jaar en dag gelden. Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn. Het is een toestand waarin fysieke en mentale ontspanning gepaard gaan met een hoge mate van focus en concentratie, gericht op je onderbewustzijn en innerlijke wereld. Vanuit deze trance is het mogelijk te communiceren met het onderbewustzijn waardoor je ‘zomaar’ antwoord op je onbeantwoorde vragen vindt, ervaringen kunt herkaderen of kwaliteiten kunt versterken.

hypnopl

De belangrijkste punten voor het volgen van een opleiding binnen Response Instituut op een rij:

  • Onze down-to-earth mentaliteit
  • Onze betrokkenheid, menselijkheid, en toegankelijkheid
  • Onze kennis en kunde op het gebied van NLP, hypnose & coaching
  • Ons empatisch vermogen
  • Onze inspirerende manier van trainen en coachen
  • En wat heel belangrijk is onze puurheid en echtheid waarmee we met jou in contact treden.

 

Alle hypnose opleiding die we aanbieden zijn te volgen in Roermond, Limburg.

Hieronder vindt je een overzicht van de door ons aangeboden hypnose opleidingen. Klik op de opleiding om meer te weten te komen wat deze opleiding inhoud en wanneer de opleiding start.

© 2017 Response Instituut