Hypnose opleiding volgen

Een hypnose opleiding volgen?

Al jaren is Response Instituut hét adres om je hypnose opleiding te volgen. Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn. Het is een toestand waarin fysieke en mentale ontspanning gepaard gaan met een hoge mate van focus en concentratie, gericht op je onderbewustzijn en innerlijke wereld. Vanuit deze trance is het mogelijk te communiceren met het onderbewustzijn waardoor je ‘zomaar’ antwoord op je onbeantwoorde vragen vindt, ervaringen kunt herkaderen of kwaliteiten kunt versterken.

Door de aanpak van binnenuit kunnen we gedragsveranderingen tot stand brengen en toegang krijgen tot krachtige hulpbronnen om bijvoorbeeld je zelfvertrouwen te vergroten, jezelf te ontspannen, je eigenwaarde te vergroten en zelfs lichamelijke klachten aan te pakken. Met onze hypnose opleiding beschik je over een krachtig stuk gereedschap dat perfect aansluit bij een NLP-opleiding en tal van andere coach- en therapietrainingen. Los van deze professionele meerwaarde biedt onze hypnose opleiding ook in de alledaagse realiteit tal van ondersteunende toepassingen.

Veel mensen associëren hypnose ten onrechte met een podium-act waarbij mensen uit het publiek worden aangezet om hilarische opdrachten uit te voeren. Terwijl deze showvariant gezien wordt als de manier bij uitstek om de kracht van hypnose en de communicatie met het onderbewustzijn onomwonden aan te tonen, laten de effecten vanuit therapeutisch oogpunt zich sinds jaar en dag gelden. Zo is hypnose bijzonder effectief bij het aanboren van innerlijke kwaliteiten als zelfvertrouwen, motivatie, innerlijke rust, strategieontwikkeling, discipline en eigenliefde, de aanpak van pijn, slaapstoornissen, roken, fobieën, angsten, stress, beperkende emoties en lichamelijke klachten, het verhogen van (sportieve) prestaties en gedragsverandering.

hypnopl

Hypnose opleiding bij Response Instituut – Nu ook in Arnhem!

Volg je bij Response Instituut een hypnose opleiding, dan ben je gegarandeerd van een hoogwaardig en kwalitatief uitmuntend aanbod. Al onze trainers zijn internationaal opgeleid door de beste hypnosetrainers ter wereld. Na het volgen van onze hypnose opleiding ontvang je dan ook een erkend diploma door de American Board of Hypnotherapy (ABH) of KTNO.

Ons gecertificeerd opleidingsaanbod bestaat uit de 4-daagse Ericksoniaanse hypnose, de 5-daagse Advanced Ericksoniaanse hypnose en een 12-daagse Hypnosecoach opleiding welke modulair is opgebouwd uit een Hypnose Basis, een Hypnose Advanced, 2 Masterclasses, een verdiepingsdag en examendag.

Daarnaast bieden we tal van losse workshops variërend van een zelfhypnose, Neuro Stress Release en Instant Inductions.

 

“Speak with your innerpower”


Wanneer je bij Response Instituut een hypnose-opleiding volgt, kun je uitgaan van kwaliteit. Na jarenlange ervaring waarderen mensen ons door:

  • Onze down-to-earth mentaliteit
  • Onze betrokkenheid, menselijkheid, en toegankelijkheid
  • Onze kennis en kunde op het gebied van NLP, hypnose & coaching
  • Ons empatisch vermogen
  • Onze inspirerende manier van trainen en coachen
  • En wat heel belangrijk is onze puurheid en echtheid waarmee we met jou in contact treden
  • Ben je nieuw met hypnose?
  • Ben je nieuw met hypnose en nieuwsgierig naar dit krachtige model dan heeft Response Instituut diverse mogelijkheden om te onderzoeken of hypnose bij je past

© 2017 Response Instituut