Masterclass: Instant Inductions

Bij een hypnosesessie wordt gebruikt gemaakt van inducties. Inducties zijn manieren om iemand in trance te brengen. We onderscheiden verschillende typen inducties binnen de wereld van hypnose. Denk hierbij aan progressieve relaxatie, oogfixatie, Elman inductie en instant inductions. Instant inductions zijn inducties die binnen 1 minuut iemand in trance brengen. Deze inducties werken op basis van verwachting, verwarring, verbazing en shock.

Wat je leert tijdens deze Masterclass Instant Inductions

Tijdens de masterclass Instant Inductions nemen we je mee in de wereld van de snelle hypnose. In één dag maken we je wegwijs in hoe je op 12 manieren iemand snel onder hypnose krijgt. Tevens leer je welke inducties bij wie goed werken en waarom. Het doel van deze masterclass is om zoveel mogelijk te oefenen zodat je de instant inductions je snel eigen maakt. De onderstaande lijst van mogelijke redenen om je in te schrijven voor de masterclass Instant Inductions bevat wellicht ook een tot jouw verbeelding sprekend argument.

Je aanmelding is zeker het overwegen waard als je:

  • Altijd al nieuwsgierig bent geweest naar snelle inducties en hoe je het zelf kunt gebruiken.
  • Wilt onderzoeken of instant inductions je liggen.
  • 12 nieuwe inducties wilt leren.
  • De kritische factor van iemand snel wilt omzeilen.
  • Even opgefrist wilt worden met nieuwe technieken.
  • Welke andere reden dan ook hebt…

 

Voor wie

De masterclass Instant Inductions is voor iedereen die wil werken met snelle inducties voor welke reden dan ook. Om aan deze masterclass deel te kunnen nemen dien je minimaal de Hypnose Basis opleiding te hebben gevolgd, minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een havo- of mbo-diploma.

Data

De masterclass Instant Inductions zal plaatsvinden bij onze eigen trainingslocatie te Roermond. Je kunt deelnemen op 17 september 2017. De masterclass zal doorgang hebben bij minimaal 6 personen.

Kosten

De kosten van de masterclass Instant Inductions bedragen € 145,-. Dit bedrag is inclusief koffie en thee en studiemateriaal. Tijdens de workshop verzorgen wij geen lunch. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling.

Meer weten

Voor de masterclass Instant Inductions hebben we alle informatie op deze pagina geplaatst. We hebben geen folder voor deze opleiding. Wil je meer informatie, neem contact met ons op. Telefonisch of via mail kunnen we extra vragen voor je beantwoorden. Ook is het mogelijk om een gratis informatieavond te bezoeken zodat je alle vragen kunt stellen die je hebt.

Schrijf je hieronder in voor de masterclass Instant Inductions!

© 2017 Response Instituut