Lifetime Storybook

Met het Lifetime Storybook word je weer regisseur over je eigen leven. Het boek staat vol met handvaten over doelrealisatie die door de jaren heen door Response Instituut verzameld zijn. Al deze informatie is gebundeld om te komen tot een praktische aanpak waarin je niet alleen theorie leert maar ook direct zelf aan de slag gaat met verschillende oefeningen. Dit alles om daadwerkelijk doelen en dromen te veranderen van goede voornemens naar realiteit.
Stapsgewijs neemt het Lifetime Storybook je mee in je eigen leven.

Wheel of life

Vanuit the Wheel of Life nemen we je mee naar deelgebieden van je leven zodat je er achter kunt komen wat je huidige situatie in al deze deelgebieden is.

Waarden

Vanuit daar nemen we je mee in de wereld van waarden. Wat zijn waarden en hoe kun je een waardevol leven creƫren? Deze waarden ga je concreet maken zodat ze tastbaar worden en je daadwerkelijk invulling kunt gaan geven aan deze waarden.

Doelen

Het realiseren van je doelen is helaas niet alleen het benoemen van je doelen. Er komt meer bij kijken. Je gaat stapsgewijs kijken naar je eigen gedrag, emoties en gedachten die je belemmeren om het leven te hebben waar je van droomt. Door middel van oefeningen, die hun effectiviteit in het verleden bewezen hebben, reflecteer je op verschillende lagen in jezelf zodat je aan de slag kunt met een verandering jouw leven de juiste richting in duwt.

lifetime storybook

Download nu het Life Time Story Book als:

– Je regisseur wilt zijn over je eigen leven
– Je daadwerkelijk een verandering wilt maken
– Je zowel theoretisch en praktisch geprikkeld wilt worden in de wetten van succes
– Je wilt weten wat je op het diepste niveau drijft
– Je graag zelfreflectie pleegt over je eigen functioneren en de manier waarop je je leven inricht
– Je wilt weten hoe doelen realiseren nu daadwerkelijk werkt
– Je wilt weten hoezo het soms niet lukt terwijl je zo graag wilt
– Je graag wilt laten inspireren om je doelen te realiseren

Ontvang gratis het Lifetime StoryBook!

© 2017 Response Instituut