Masterclass: Pijnbestrijding

Het onderbewustzijn kan tijdens hypnose gemobiliseerd worden om pijn te reduceren of bestrijden. Met de masterclass pijnbestrijding leer je stap voor stap hoe je kunt werken met de relatie tussen het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Diverse verfijnde methoden om pijn onder controle te brengen of te bestrijden komen aan de orde.

Wat je leert tijdens de masterclass pijnbestrijding

Deelname aan de masterclass pijnbestrijding biedt je de mogelijkheid om in hypnose te werken met pijnbestrijding en mensen te helpen hier anders mee om te gaan. Tijdens de masterclass worden theorie en praktijk met elkaar afgewisseld. De volgende onderwerpen komen tijdens de masterclass pijnbestrijding aan bod:

 • Welke soorten pijn er zijn en hoe je hier mee om gaat.
 • De 7 stappen methode om pijn te bestrijden.
 • Verschillende manieren om te dissociëren van pijn waardoor de pijn verdwijnt.
 • Taalgebruik tijdens pijnbestrijding.
 • Wanneer pijnbestrijding met hypnose succesvol kan worden toegepast.
 • Werken met de handschoen anesthesie.
 • Welke technieken gebruik je met pijnbestrijding?
 • De migrainestrategie om van migraine en hoofdpijn af te komen.
 • Het verschil tussen analgesie en anesthesie en hoe hier mee om te gaan.
 • Het gebruik van emergency hypnose zodat je bij ongevallen ondersteunend kunt zijn.
 • Toegang krijgen tot de Esdaillestate.

cntrl

Voor wie

De masterclass pijnbestrijding is voor iedereen die wil werken met pijnbestrijding in combinatie met hypnose. Om aan deze masterclass deel te kunnen nemen dien je minimaal de Hypnose Basis opleiding te hebben gevolgd, minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een havo- of mbo-diploma.

Data

De masterclass pijnbestrijding zal plaatsvinden bij onze eigen trainingslocatie te Roermond. Je kunt deelnemen op 4 maart 2018 te Roermond en 12 november 2017 te Arnhem. De masterclass zal doorgang hebben bij minimaal 6 personen.

Kosten

De kosten van de masterclass pijnbestrijding bedragen € 145,-. Dit bedrag is inclusief koffie en thee en studiemateriaal. Tijdens de workshop verzorgen wij geen lunch. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling.

Meer weten

Voor de masterclass pijnbestrijding hebben we alle informatie op deze pagina geplaatst. We hebben geen folder voor deze opleiding. Wil je meer informatie, neem contact met ons op. Telefonisch of via mail kunnen we extra vragen voor je beantwoorden. Ook is het mogelijk om een gratis informatieavond te bezoeken zodat je alle vragen kunt stellen die je hebt.

Schrijf je hieronder in voor de masterclass pijnbestrijding!

© 2017 Response Instituut