Masterclass: Regressietherapie

Kennis over regressie is voor een hypnosecoach van groot belang. Regressietechnieken zijn bij het werken aan diepgaande transformatieprocessen vrijwel onmisbaar. Bovendien moet je als hypnosecoach altijd rekening houden met spontaan optredende processen zoals een spontane regressie of een emotionele uitbarsting (abreaction) die door hypnose getriggerd kunnen worden. Regressie gaat om het herbeleven van gebeurtenissen die zich eerder in het leven van de cliënt hebben voorgedaan. Door eerdere gebeurtenissen uit het leven van de cliënt te verkennen in het onderbewustzijn, kunnen tal van problemen aangepakt worden.

Wat je leert tijdens deze masterclass regressietherapie

Deelname aan de masterclass regressietherapie biedt je de mogelijkheid om in hypnose te werken met regressie en het innerlijke kind, een onmisbare tool als hypnosecoach. De volgende onderwerpen komen tijdens de masterclass regressietherapie en het innerlijke kind aan bod:

  • Wat is regressie?
  • Wanneer kan regressie succesvol worden toegepast?
  • Wat is een abreaction en hoe ga je daarmee om?
  • Wat is de trigger en hoe kom je die op het spoor?
  • Welke regressietechnieken zijn er?
  • Werken met het innerlijke kind.
  • Gebruik van directe regressie.
  • Gebruik van niet-directe regressie.
  • Do’s en dont’s van regressie.

samen

Voor wie

De masterclass regressietherapie is voor iedereen die wil werken met regressie en/ of innerlijk kind werk in combinatie met hypnose. Om aan deze masterclass deel te kunnen nemen dien je minimaal de Hypnose Basis opleiding of vergelijkbare opleiding te hebben gevolgd.

Data

De Masterclass Regressietherapie zal plaatsvinden bij onze eigen trainingslocatie te Roermond. Je kunt deelnemen op 4 februari 2017 te Arnhem en 23 februari 2018 te Roermond. De masterclass zal doorgang hebben bij minimaal 6 personen.

Kosten

De kosten van de Masterclass regressietherapie bedragen € 145,-. Dit bedrag is inclusief koffie en thee en studiemateriaal. Tijdens de workshop verzorgen wij geen lunch. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling.

Meer weten

Voor de masterclass regressietherapie hebben we alle informatie op deze pagina geplaatst. We hebben geen folder voor deze opleiding. Wil je meer informatie, neem contact met ons op. Telefonisch of via mail kunnen we extra vragen voor je beantwoorden. Ook is het mogelijk om een gratis informatieavond te bezoeken zodat je alle vragen kunt stellen die je hebt.

Schrijf je hieronder in voor de masterclass regressietherapie!

© 2017 Response Instituut