NLP opleiding Limburg

Op zoek naar een goede NLP opleiding in Roermond Limburg? Response Instituut in Roermond bied diverse NLP opleidingen aan van beginner tot gevorderde. Response Instituut Limburg ligt net buiten het centrum van Roermond en is met buslijn 78 binnen 8 minuten te bereiken. Wanneer je met eigen vervoer komt zijn er voldoende gratis parkeergelegenheden in de buurt.

Klik op de opleiding om meer te weten te komen wat deze opleiding inhoud en wanneer de opleiding start.

Response Instituut biedt gecertificeerde NLP opleidingen aan in Roermond, Limburg

Wanneer je een NLP opleiding gaat volgen bij Response Instituut dan ben je gegarandeerd van een hoogwaardig en kwalitatief uitmuntend aanbod. Al onze trainers zijn internationaal opgeleid door de beste NLP-trainers ter wereld. Na het volgen van onze NLP-opleiding ontvang je dan ook een erkend diploma door de NVNLP, Arcturus International en VIVNederland. Daarnaast bieden we tal van losse workshops en trainingen variërend van een Introductie in NLP, basistraining NLP, de Masterclass NLP & Coaching, de Masterclass NLP & Hypnose, de Masterclass NLP & Enneagram en de NLP opfrisdagen. Wil je graag meer weten over wat NLP voor je kan betekenen dan nodigen we je graag uit om eens naar een gratis informatieavond te komen. Deze maandelijks terugkomende NLP-informatieavonden zijn bedoeld om je uit te leggen wat NLP voor jou kan doen.

 

De volgende NLP opleidingen zijn te volgen in Roermond, Limburg

Klik op de opleiding om meer te weten te komen wat deze opleiding inhoud en wanneer de opleiding start.

  Na lang dobberen op zee, heb ik bij Response Instituut geleerd hoe ik mijn zeilen bij kan stellen.   - Dominique Bongaerts | Levensgenieter

Interessant?
Meer videos van cursisten en docenten vind je hier. Laat je overtuigen!

© 2017 Response Instituut