Hypnose-expert opleiding (Gevorderd)

20 NOVEMBER 10.00 uur | Roermond

Hypnose-expert opleiding

Je hebt je 12-daagse hypnosecoach of soortgelijke opleiding afgerond en voelt dat je verder wilt? Dan is het tijd voor de volgende stap, de hypnose-expert opleiding. Of je nu nog meer diepgang in je hypnosesessies wilt, meesterschap over je hypnoseskills, je werkgebied wilt uitbreiden of gewoon een expert wilt zijn, de hypnose-expert biedt je alles wat nodig is om naar de next level te gaan en als expert gezien te worden.

Quote van een deelnemer

“Ooit ben ik gestart met hypnose en had niet verwacht dat het mijn leven zo zou veranderen. Na het experimenteren met hypnose op anderen merkte ik het positieve effect op mensen om mij heen en mijzelf. Naast mijn werk in het Radboud ziekenhuis ben ik een eigen praktijk begonnen. Vanuit de 12-daagse hypnosecoach opleiding kreeg ik zoveel inzichten die mijn skills gigantisch verbeterde. Maar ik wilde verder. Ik wilde er volledig mijn beroep van maken. Deze opleiding bood mij alle tools om nog een stap verder te gaan en als expert verder te gaan. Nu komt een droom uit. Ik heb een eigen praktijk, wordt gevraagd om lezingen te geven en werk als hypnosetrainer. Deze opleiding is een absolute aanrader om na de 12-daagse te volgen.”

-Karin van Dijk-

Je bent van harte welkom op een van onze gratis workshops!
meer informatie

Centrale doel van deze opleiding

Na het volbrengen van de 12-daagse Hypnosecoach opleiding kun je deelnemen aan de hypnose-expert opleiding. Vanuit de reguliere Hypnosecoach opleiding ben je in staat om je cliënt op deskundige manier te helpen om problemen te overwinnen en doelen te realiseren. In de hypnose-expert opleiding ga je nog een stapje verder. Je gaat een totaalview krijgen over alle mogelijkheden van hypnose waardoor je gaat excelleren vanuit de fundamenten van hypnose en je werkgebied vergroten door flexibel te worden hoe en waar je hypnose inzet.

Wat je leert tijdens deze opleiding

Na de hypnose-expert opleiding zul je merken dat je top performances levert naar jouw doelgroep. Je gaat functioneren vanuit een flow. Je hoeft niet meer te denken wat je gaat doen en het lijkt vanzelf te gaan vanuit een goede verbinding met je onderbewustzijn. Je haakt snel en makkelijk in op de fundamenten van het hypnoseproces en vanuit meesterschap leer je spelen met de stof. Ook ben je in staat om je hypnose uit de context van hypnosesessies te halen waardoor je gaat inzien dat je werkgebied veel groter is dan alleen het doen van hypnosesessies. Niet te vergeten dat je blaakt van het zelfvertrouwen om op diepgaand niveau met cliënten te werken.

Tijdens deze opleiding leer je de volgende elementen:

 • Hoe jouw state of mind je cliënt beïnvloed en hoe je je eigen state of mind kunt veranderen.
 • Energie over te brengen die helend kunnen zijn en direct werken op de aura en chakra’s.
 • Emoties vanuit jezelf over te brengen op anderen.
 • De fundamenten van het tranceproces te herkennen zodat je de trance van iemand kunt intensiveren.
 • De fundamenten van nestled loops en hoe je deze toepast in je hypnosesessie of voordrachten.
 • Snel en efficiënt je doel bereiken met hypnotische taalpatronen zonder dat je cliënt in trance lijkt te zijn.
 • Een verdieping in taalpatronen die je ook in je dagelijkse communicatie kunt gebruiken om snel een verandering teweeg te brengen.
 • Te werken met emotionele ketens en hoe je emoties in een andere richting kunt brengen.
 • De werking van tijd, ruimte, energie, materie en taal en hoe je hiermee snel het onderbewuste kunt aanzetten tot verandering.
 • Hoe je een doorbraak creëert bij cliënten die na enkele sessies nog steeds geen resultaat hebben.
 • Hoe je resultaten definitief maakt bij mensen waarbij een vorige sessie een tijd lang effectief was, maar nu weer afzwakt.
 • Hoe je problemen in een conversatie aanpakt en oplost.
 • Je hypnosepitch altijd klaar te hebben waar je ook komt.
 • Comfortabel voor groepen staat om iets met (groeps)hypnose te doen.
 • Werken met thema’s als schuld, rouwverwerking, hypnose en sport, hypnose en kinderen, medische hypnose.
 • En nog veel meer………

Daarnaast zie je de trainers live aan het werk met echte cliënten.

Waarom deze opleiding

 • Je wilt bezig blijven met hypnose en werken vanuit de nieuwste inzichten
 • Je wilt je werkgebied uitbreiden en meer doen dan alleen hypnosesessies
 • Je wilt gezien worden als een expert op jouw vakgebied
 • Je wilt je hypnoseskills naar een ongekend niveau brengen
 • Je wilt experimenten met andere vormen van hypnose die je in een reguliere opleiding niet leert
 • Je wilt state of the art taalpatronen toepassen in elke communicatie
  Ik heb de kracht van het onderbewuste bewust mee mogen maken!   - Jaap Hooijschuur

Interessant?
Meer videos van cursisten en docenten vind je hier. Laat je overtuigen!

 

Meer weten

Voor de 12-daagse hypnose-expert opleiding hebben we alle informatie op deze pagina geplaatst. We hebben geen folder voor deze opleiding. Wil je meer informatie, neem contact met ons op. Telefonisch of via mail kunnen we extra vragen voor je beantwoorden. Ook is het mogelijk om een gratis workshop te bezoeken zodat je alle vragen kunt stellen die je hebt.

 

Aankomende data

Kies op onderstaande datum voor meer informatie over onder andere het dagprogramma en tijden van de hypnose-expert opleiding.

 

Voor wie

De hypnose-expert opleiding is voor iedereen die klaar is een volgende stap in de inspirerende wereld van hypnose te nemen.

Je kunt de hypnose-expert opleiding enkel volgen wanneer je in bezit bent van een erkende hypnosecoach opleiding of soortgelijke opleiding en minimaal 18 jaar bent.

 

Kosten

De kosten van de hypnose-expert opleiding bedragen € 1895,- (inclusief studiemateriaal). Dit bedrag is inclusief koffie & thee, handboek en deelnamecertificaat. De modules zijn niet los te volgen! Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling.
TIP: In de meeste gevallen zijn de opleidingskosten van hypnose fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Lees alle informatie op de website van de belastingdienst of vraag je eigen belastingadviseur.

© 2017 Response Instituut