12-daagse hypnosecoach opleiding (Gevorderd)

23 FEBRUARI 10.00 uur | Roermond

12-daagse hypnosecoach opleiding

De 12-daagse opleiding tot hypnosecoach is een mooie aanvulling voor mensen die hypnose willen gebruiken bij het verbeteren van het welzijn van mensen. Een dergelijk aanbod biedt een grote meerwaarde wanneer deze erkend wordt en aan alle gestelde kwaliteitscriteria voldoet. De opleiding tot hypnosecoach kan dan ook ter accreditatie worden gevolgd. In deze training komen alle elementen aan bod die bijdragen tot het uitvoeren van een goede, flexibele en diepgaande hypnosesessie.

Het belang van deze opleiding

De toepassingen van hypnose vinden maatschappelijk meer en meer ingang. De vraag naar goede hypnotiseurs is dan ook aan het groeien. Om een kwalitatief aanbod te kunnen creëren, draagt de hypnosecoach opleiding bij aan deze maatschappelijke trends. Steeds meer mensen kunnen in deze tijden een steuntje in de rug gebruiken om goed in hun vel te zitten.

De door ons opgeleide cursisten

Je bent van harte welkom op een van onze gratis workshops!
meer informatie

Centrale doel van deze opleiding

Met deze opleiding leer je alle skills te gebruiken die je tot een goede hypnosecoach maken. Dat wil zeggen: mensen ondersteunen in het opheffen van beperkingen en hen in staat te stellen zelf persoonlijke thema’s op te lossen zonder ten opzichte van een ander in een afhankelijkheidspositie te komen. Deze 12-daagse opleiding sluit goed bij je aan wanneer je een eigen hypnosepraktijk wilt voeren of starten met als doel cliënten te ondersteunen bij het aanpakken van persoonlijke thema’s. De opleiding geeft je alle kennis en kunde om deze droom waar te maken.

Wat je leert tijdens deze opleiding

De 12-daagse opleiding tot hypnosecoach is modulair opgebouwd en bestaat uit 10 lesdagen, een verdiepingsdag en een examendag.
Tijdens module 1 leer je alle hypnosetechnieken en vaardigheden aan om een volledige hypnosesessie te kunnen doen. In drie dagen tijd leer je alles over hypnosetesten, inducties, verdiepers, (post)hypnotische suggesties en het afronden van een hypnosesessie. Module 2 is de Advanced module. In traject van vijf dagen verfijn je je skills als hypnosecoach door aandacht te besteden aan het intakeproces en aan de methodieken om het daadwerkelijke probleem te benoemen. Ook speciale doelgroepen, therapeutische interventies, het zelf bouwen van scripts en metaforen en hoe een eigen praktijk te starten en daar de marketing voor doen passeren de revue.
Naast deze twee modules worden nog twee masterclasses aangeboden waarin de thema’s regressietherapie en werken met het innerlijke kind, en pijnbestrijding centraal staan. Tijdens een verdiepingsdag staan de integratie van theorie en vaardigheden centraal, met oefeningen op basis van verschillende casussen. Ook zullen openstaande vragen worden beantwoord en worden diverse demonstraties gegeven. Na deze dag volgt de examendag met een praktijk/ en theoriegedeelte. Wie beide onderdelen en de thuiswerkopdrachten met een voldoende heeft afgewerkt, mag zich hypnosecoach noemen.

Wens je meer informatie over deze opleiding, bekijk dan hier de digitale brochure.

Brochure 12-daagse hypnosecoach opleiding

  Ik heb de kracht van het onderbewuste bewust mee mogen maken!   - Jaap Hooijschuur

Interessant?
Meer videos van cursisten en docenten vind je hier. Laat je overtuigen!

 

Erkenningen en certificatie

Voor de certificatie en inhoud van de 12-daagse hypnosecoach opleiding volgt Response Instituut de richtlijnen van de KTNO. De KTNO erkent deze opleiding met ECTS 4.0. Ook de BATC, LVNG, VBAG, IHR en HVNL erkennen deze opleiding. Tevens bezitten we een CRKBO-erkenning waardoor onze opleiding voldoen aan de kwaliteitseisen gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

 

Aankomende data

Kies op onderstaande datum voor meer informatie over onder andere het dagprogramma en tijden van de 12-daagse hypnosecoach opleiding.

 

Voor wie

Deze 12-daagse opleiding sluit goed bij je aan wanneer je een eigen hypnosepraktijk wilt voeren of starten met als doel cliënten te ondersteunen bij het aanpakken van persoonlijke thema’s. De opleiding geeft je alle kennis en kunde om deze droom waar te maken. Om deel te nemen dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een havo- of mbo-diploma.

 

Kosten

Wanneer je je direct inschrijft voor de gehele 12-daagse hypnosecoach opleiding dan bedragen de kosten € 1750,- (inclusief studiemateriaal). Volg je alle onderdelen van de opleiding los van elkaar dan bedragen de kosten € 2100,- (inclusief studiemateriaal). Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. Klik op een startdatum om te zien of er een vroegboek korting van toepassing is. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling.
TIP: In de meeste gevallen zijn de opleidingskosten van hypnose fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Lees alle informatie op de website van de belastingdienst of vraag je eigen belastingadviseur.

© 2017 Response Instituut