Hypnose Advanced (Gevorderd)

Aankomende data en locaties

Hypnose Advanced

De Hypnose Advanced, het uitbreiden en verdiepen van je hypnoseskills, is voor iedereen die klaar is een volgende stap in de inspirerende wereld van hypnose te nemen. Deze vijfdaagse training biedt je de mogelijkheid met een 5-staps coachmodel te werken, diverse taalmodellen te hanteren om het onderbewustzijn en bewustzijn aan te spreken, (therapeutische) interventies toe te passen om vastgeroeste patronen snel te doorbreken en te leren hoe je een eigen succesvolle hypnosepraktijk kunt hebben.

Het verschil met de Hypnose Basis

“Ik heb bij Response Instituut mijn hypnose opleidingen gevolgd. Na de basis volgende de hypnose advanced. Ik heb deze opleiding ervaren als een krachtige tool om de mens naar diepere lagen te begeleiden en om in samenwerking met het onderbewuste blokkades, pijnen of fobieën op te lossen. Met veel enthousiasme en betrokkenheid biedt Response Instituut je veiligheid zodat je zelf ook die diepte bereikt om te ervaren wat de kracht van hypnose is. Wat voor mij heel belangrijk was, is dat ik door deze opleiding nog meer over mezelf heb mogen te weten komen en vanuit hier aan het werk kan gaan. Dit heeft een positieve uitwerking op mij en mijn omgeving. Ik heb de kracht van het onderbewuste bewust mee mogen maken. Deze opleiding is een absolute aanrader.”

– Jaap Hooijschuur-

Je bent van harte welkom op een van onze gratis workshops!
meer informatie

Centrale doel van deze opleiding

Na het volbrengen van de Hypnose Basis kun je deelnemen aan de Hypnose Advanced. Vanuit de Hypnose Basis ben je in staat om je cliënt op verschillende manieren in trance te brengen, deze trance te verdiepen en uiteindelijk een complete hypnosesessie te doen. In de Hypnose Advanced ga je je hypnosevaardigheden verfijnen, uitbreiden en verdiepen.Tijdens de Hypnose Advanced zullen verschillende taal- en coachmodellen en geavanceerder technieken als leidraad dienen om meer uit jezelf en je cliënt te halen. Na de Hypnose Advanced zul je merken dat je makkelijker in staat bent om veranderingen teweeg te brengen bij je cliënt, snap je meer hoe taal de belevingswereld van je cliënt beïnvloedt en hoe je dit proces kunt sturen. Tevens ben je in staat om met verschillende (therapeutische) interventies te werken om het denken, de emoties en de gedragingen van je cliënt positief te beïnvloeden. Ook kun je makkelijker een onderscheid maken tussen subpersoonlijkheden die ten grondslag liggen aan vastgeroeste patronen.

 

Wat je leert tijdens deze opleiding

Tijdens de Hypnose Advanced zullen verschillende taal- en coachmodellen en geavanceerde technieken als leidraad dienen om meer uit jezelf en je cliënt te halen.

Naast deze verrijkende modellen, leer je:

 • Hoe een intakegesprek het halve werk is voor succes.
 • Hoe je taalpatronen toepast om de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar te hebben.
 • Werken met het 5-stapscoachmodel.
 • Hoe krachtig hypnotische taalpatronen werken om het onderbewust aan te spreken.
 • Het gebruik van ideomotorische signalen.
 • Het ontwikkelen en toepassen van eigen scripts/ metaforen waarin verborgen suggesties liggen.
 • Hoe je kunt werken met fobieën en trauma’s, associatie/ dissociatie, de innerlijke familie en dromen.
 • Hoe je iemand snel in staat stelt om zijn eigen potentieel te gebruiken en kwaliteiten als zelfvertrouwen, kracht, rust, eigenliefde direct verankert.
 • Diverse manieren om denkbeelden en emoties snel en effectief te veranderen.
 • Hoe je succesvol een eigen hypnosepraktijk opzet.

Na het volgen van de Hypnose Advanced zal je merken dat je veel flexibeler bent als hypnosecoach en weet je dat elke cliënt een op maat benadering nodig heeft, die jij na deze opleiding kunt bieden. De tools, technieken én de modellen geven je het inzicht en zelfvertrouwen om nog meer resultaat bij je cliënt teweeg te brengen zodat je een succesvolle hypnosecoach wordt. Wanneer je klaar bent voor deze stap, en de volgende opsomming spreekt je aan, dan weet je dat deze opleiding de juiste is als je:

 • Jouw hypnosevaardigheden naar een ongekend niveau wilt brengen.
 • De kracht van taal wilt ontdekken om structurele veranderingen teweeg te brengen.
 • Op maat wilt werken met cliënten zodat je makkelijk in staat bent om gedachten, emoties en gedragingen te veranderen.
 • Zelf metaforen en scripts wilt ontwikkelen die direct resultaat hebben.
 • Weet dat hypnose iets is waar je je verder in wilt ontwikkelen.
 • Meerdere therapeutische methoden van hypnose in je praktijkuitoefening wilt integreren en leren gebruiken.
 • Wilt weten hoe je een volledige broodwinning kunt hebben door het voeren van een succesvolle praktijk.
 • De tweede stap wilt zetten voor je erkende hypnosecoach opleiding.
  Ik heb de kracht van het onderbewuste bewust mee mogen maken!   - Jaap Hooijschuur

Interessant?
Meer videos van cursisten en docenten vind je hier. Laat je overtuigen!

 

Erkenningen en certificatie

De Hypnose Advanced vormt een onderdeel van de 12-daagse hypnosecoach opleiding. Voor de certificatie en inhoud van de 12-daagse hypnosecoach opleiding volgt Response Instituut de richtlijnen van de KTNO. De KTNO erkent deze opleiding met ECTS 4.0. Ook de BATC, LVNG, VBAG, IHR en HVNL erkennen deze opleiding. Tevens bezitten we een CRKBO-erkenning waardoor onze opleiding voldoen aan de kwaliteitseisen gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

 

Aankomende data

Kies op onderstaande datum voor meer informatie over onder andere het dagprogramma en tijden van de Hypnose Advanced opleiding.

 

Voor wie

De Hypnose Advanced is de tweede stap om opgeleid te worden tot erkend hypnosecoach en is voor iedereen die klaar is een volgende stap in de inspirerende wereld van hypnose te nemen. Je kunt deze opleiding enkel volgen wanneer je in bezit bent van een Hypnose Basis certificaat, de Nederlandse taal beheerst en minimaal 18 jaar bent.

 

Kosten

De kosten van de Hypnose Advanced bedragen € 875,- (inclusief studiemateriaal). Dit bedrag is inclusief koffie & thee, handboek en deelnamecertificaat. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling.
TIP: In de meeste gevallen zijn de opleidingskosten van hypnose fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Lees alle informatie op de website van de belastingdienst of vraag je eigen belastingadviseur.

© 2017 Response Instituut