Hypnose Basis

Aankomende data en locaties

Hypnose Basis

De opleiding tot hypnosecoach begint met de module Hypnose Basis: Hypnosevaardigheden en de opbouw van een hypnosesessie. Deze module is los te volgen en leert je hoe je iemand veilig kunt hypnotiseren. Hypnose is communiceren met je onderbewustzijn en een zeer krachtige methode om suggesties te geven en gedragsveranderingen teweeg te brengen.

Wat is hypnose

Veel mensen associëren hypnose ten onrechte met een podium-act waarbij mensen uit het publiek worden aangezet om hilarische opdrachten uit te voeren. Terwijl deze showvariant gezien wordt als de manier bij uitstek om de kracht van hypnose en de communicatie met het onderbewustzijn onomwonden aan te tonen, laten de effecten vanuit therapeutisch oogpunt zich sinds jaar en dag gelden. Zo is hypnose bijzonder effectief bij het aanboren van innerlijke kwaliteiten als zelfvertrouwen, motivatie, innerlijke rust, strategieontwikkeling, discipline en eigenliefde, de aanpak van pijn, slaapstoornissen, roken, fobieën, angsten, stress, beperkende emoties en lichamelijke klachten, het verhogen van (sportieve) prestaties en gedragsverandering.

Je bent van harte welkom op een van onze gratis workshops!
meer informatie

Centrale doel van deze opleiding

De module Hypnose Basis is voor iedereen die de kracht van hypnose wil ervaren, hypnose wil toepassen of zijn (communicatie)skills wil uitbreiden. Na het volgen van de 3 dagen ben je in staat om op een veilige manier een volledige hypnosesessie te doen, waarbij je op verschillende manieren iemand leert hypnotiseren, suggesties geven en weer uit hypnose te halen. Wie de volledige opleiding tot hypnosecoach wil volgen, kan aansluitend aan deze opleiding verder met de opleiding Hypnose Advanced.

Wat je leert tijdens deze opleiding

In drie dagen leg je een solide basis om cliënten op verschillende manieren te hypnotiseren, suggesties te geven en weer uit de hypnose te halen. Je doet alle hypnosevaardigheden op die nodig zijn om iemand in trance goed te kunnen begeleiden.

Zo gaan we aan de slag met:

  • Minimaal acht verschillende inducties
  • Verdiepen van de trance
  • Het herkennen van trance dieptes
  • Het werken met triggers en ankers in hypnose
  • Suggesties en hoe deze toe te passen
  • Scripts voor thema’s als afvallen, meer rust, etc
  • Zelfhypnose
  • Opheffen van de hypnose
  • Veiligheid

Hypnose kan op veel verschillende manieren worden toegepast. Het is vooral leuk en leerzaam. Verwacht geen showhypnose zoals op tv.

  Ik heb de kracht van het onderbewuste bewust mee mogen maken!   - Jaap Hooijschuur

Interessant?
Meer videos van cursisten en docenten vind je hier. Laat je overtuigen!

 

Meer weten

Voor de Hypnose Basis hebben we alle informatie op deze pagina geplaatst. We hebben geen folder voor deze opleiding. Wil je meer informatie, neem contact met ons op. Telefonisch of via mail kunnen we extra vragen voor je beantwoorden. Ook is het mogelijk om een gratis workshop te bezoeken zodat je alle vragen kunt stellen die je hebt.

Mocht je meer informatie willen over de volledige 12-daagse hypnosecoach opleiding, lees dan hier de brochure.

 

Aankomende data

Kies op onderstaande datum voor meer informatie over onder andere het dagprogramma en tijden van de Hypnose Basis opleiding.

 

 

Voor wie

De module Hypnose Basis is voor iedereen die de kracht van hypnose wil ervaren, hypnose wil toepassen of zijn (communicatie)skills wil uitbreiden. Wie de volledige opleiding tot hypnosecoach wil volgen, kan aansluitend aan deze opleiding verder met de opleiding Hypnose Advanced. Voor deelname is geen specifieke vooropleiding nodig. Wel dien je minimaal 18 jaar oud te zijn, de Nederlandse taal te beheersen en MBO werk- en denkniveau te hebben.

 

Kosten

De kosten van de Hypnose Basis bedragen € 525,- (inclusief studiemateriaal). Dit bedrag is inclusief koffie & thee, handboek en deelnamecertificaat. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling.
TIP: In de meeste gevallen zijn de opleidingskosten van hypnose fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Lees alle informatie op de website van de belastingdienst of vraag je eigen belastingadviseur.

© 2017 Response Instituut