NLP Master Practitioner (Gevorderd)

Aankomende data en locaties

NLP Master Practitioner

Tijdens de NLP Practitioner heb je al de kracht van NLP ontketend en daarmee ook ervaren hoeveel impact het heeft op je gevoelswereld, je denken en je vermogens om doelen te realiseren. Tijdens de opleiding NLP Master Practitioner werk je met nog geavanceerdere processen en technieken om nog diepere niveaus aan jezelf te werken. De NLP Master Practitioner brengt je naar een nog dieper niveau om jezelf en anderen te ontdekken.Je gaat op zoek naar je ware zelf, dat als referentiekader zal dienen voor hoe je je leven verder gestalte geeft.

Het verschil met de NLP Practitioner

“Ik wil je eerst en vooral bedanken voor het veranderen van mijn belief, nu ongeveer een dikke week geleden. Je hebt geen idee wat dit in positieve zin met mij en mijn leven gedaan heeft. Wat er sinds die zaterdagmiddag allemaal veranderd is en op me af gekomen is. Ongelofelijk! Soms verwarrend, soms weet ik niet wat me overkomt, hoe ik moet reageren, hoe ik me voel en of het wel werkelijkheid is. Ik dacht na de NLP Practitioner en de hypnose-opleiding dat ik had bereikt wat ik wilde bereiken. Dat ik mijn passie gevonden had. Ik was daar al dik tevreden mee. Maar er komt steeds meer en meer op mijn pad. Ik ben zeer dankbaar voor dit cadeau.”

-Marina Janssen-

Je bent van harte welkom op een van onze gratis workshops!
meer informatie

Centrale doel van deze opleiding

Met de NLP Master Practitioner – het tweede deel van de volledige NLP-opleiding – til je je NLP-kennis en vaardigheden naar het niveau van meesterschap. Je gaat op een nog dieper niveau begrijpen hoe je drijfveren werken en hoe je je eigen wereld om je heen creëert door de waarden die nastreeft en de overtuigingen en opvattingen die hierbij horen. Door op dit niveau te werken creëer je doorbraken die een enorm positieve invloed hebben op hoe je je leven wilt leiden en wie je wilt zijn.

Wat je leert tijdens deze opleiding

Tijdens de NLP Master Practitioner staan onze denkstijlen, overtuigingen, waarden en modelleren centraal. Daarnaast geeft de NLP Master Practitioner verdieping aan de reeds geleerde stof in de NLP Practitioner. Het volgen van de NLP Master Practitioner levert je de volgende voordelen op:

 • Het bewust worden van je onbewuste drijfveren die je werkelijkheid creëren.
 • Het naleven van je waarden en normen die je belangrijk vindt in je leven.
 • Het kunnen modelleren van menselijke vermogens en deze zelf kunnen toepassen.
 • Het herkennen van menselijke cognitieve processen en deze toepassen in je communicatie.
 • Het verkrijgen van inzicht in je eigen belemmerende en stimulerende overtuigingen.
 • Het aanpakken van diepgewortelde emoties.
 • Het vergroten van je uniekheid en kiezen waarvoor je staat.
 • Het loslaten van identificaties om dichter bij jezelf te komen.

Wil je meer informatie, download dan hier de digitale brochure van NLP Master Practitioner opleiding.

NLP-Master-Practitioner-voorjaar-2018

  Na lang dobberen op zee, heb ik bij Response Instituut geleerd hoe ik mijn zeilen bij kan stellen.   - Dominique Bongaerts | Levensgenieter

Interessant?
Meer videos van cursisten en docenten vind je hier. Laat je overtuigen!

 

Erkenningen en certificatie

Voor de certificatie en inhoud van de NLP Master Practitioner volgt Response Instituut de richtlijnen van Arcturus Internationaal Trainingsinstituut voor communicatie en NLP en het New York Training Institute. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de NVNLP. Voor mensen die zowel de NLP Practitioner als NLP Master Practitioner tezamen volgen, worden deze opleidingen door VIVNederland aangemerkt als geaccrediteerde NLP-opleiding. Tevens bezitten we een CRKBO-erkenning waardoor onze opleiding voldoen aan de kwaliteitseisen gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Hier komt meer info

 

Aankomende data

Kies op onderstaande datum voor meer informatie over onder andere het dagprogramma en tijden van de NLP Master Practitioner

 

 •   Roermond 11 januari 2018  

  De NLP Master Practitioner is een 21-daagse opleiding met 7 blokken van 3 dagen op donderdag, vrijdag en zaterdag. Lestijden zijn van 10.00 – 17.30 uur. Onderstaand staan de data.

  Schrijf je voor 1 juli 2017 in en geniet van €150,- vroegboekkorting.

  NLP Master Practitioner 2018
  11-13 januari 2018
  15-17 februari 2018
  15-17 maart 2018
  26, 28 en 29 april 2018 (i.v.m. koningsdag)
  24-26 mei 2018
  28-30 juni 2018
  30 augustus – 1 september 2018 (afsluitend blok)

 •   Roermond 10 januari 2019  

   

  De NLP Master Practitioner is een 21-daagse opleiding met 7 blokken van 3 dagen op donderdag, vrijdag en zaterdag. Lestijden zijn van 10.00 – 17.30 uur. Onderstaand staan de data.

  NLP Master Practitioner 2019
  10-12 januari 2019
  14-16 februari 2019
  14-16 maart 2019
  18-20 april 2019
  23-25 mei 2019
  27-29 juni 2019
  22-24 augustus 2019 (afsluitend blok)

 

Voor wie

De NLP Master Practitioner tilt je NLP kennis en vaardigheden naar het niveau van meesterschap. Je hebt de kracht van NLP al ervaren en bent klaar voor een mooie vervolgstap. Wil je nog meer uit jezelf halen en op diepere niveaus veranderingen teweeg brengen die een positieve uitwerking hebben op hoe je in het leven staat en authentiek zijn in je manier van handelen, vrij van blokkades, dan is de NLP Master Practitioner echt aan jou besteedt. Om deel te nemen dien je minimaal 18 jaar te zijn, in het bezit te zijn van een havo- of mbo-diploma en een geldig NLP Practitioner certificaat in bezit te hebben.

Hier komt meer info

 

Kosten

De kosten van een NLP Master Practitioner opleiding bedragen € 2795,- (inclusief studiemateriaal). Er zijn diverse betalingsmogelijkheden waaronder betaling in 1, 2, 4 of 8 termijnen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling.
TIP: In de meeste gevallen zijn de opleidingskosten van NLP fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Dit voordeel kan oplopen tot €1.200,-. Lees alle informatie op de website van de belastingdienst of vraag je eigen belastingadviseur.

Hier komt meer info

© 2017 Response Instituut