NLP & Spiritualiteit (Gevorderd)

17 NOVEMBER 10.00 uur | Roermond

NLP & Spiritualiteit

Eric Schneider is psycholoog, filosoof en NLP-trainer. Hij schreef het boek “Naar het hart van Communicatie.” Tijdens de tweedaagse workshop NLP & Spiritualiteit neemt Eric Schneider je mee naar de relatie tussen NLP en Spiritualiteit. NLP kan gedefinieerd worden als een model dat je kan helpen de expertise van anderen over te nemen en in je eigen leven toe te passen om op die manier succes te bereiken. De belangrijkste expertise om over te nemen, is die expertise die je helpt maximale levenskwaliteit te creëren op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Deze laatste definieert Eric Schneider als volgt:

Quote Eric Schneider

“Spiritualiteit is het bewust streven naar de hoogste realisatie van onszelf, namelijk Liefde worden en Vrijheid zijn. Het gaat om het bewust ontwikkelen van diepere niveaus van innerlijke vrede en liefde en het demonstreren van deze vrede en liefde in elke gedachte, woord en daad om zo te leren functioneren vanuit eenheid en verbondenheid. Dit leidt tot steeds hogere niveaus van bewustzijn en integratie.”

– Eric Schneider-

Je bent van harte welkom op een van onze gratis workshops!
meer informatie

Central doel van deze opleiding

NLP & Spiritualiteit is een vast onderdeel van de NLP Practitioner. Mensen die buiten de opleiding om willen deelnemen kunnen de tweedaagse workshop los volgen. Tijdens deze twee dagen neemt Eric Schneider je mee in een diepgaande oefening waarbij je leert contact te maken met je kindsdroom en het levensverhaal als volwassene. Je krijgt direct feedback over je eigen leven tot dusver en of het te bewandelen pad aansluit bij je droom en levensverhaal. De training is ontwikkeld om je te helpen je hart te volgen.

Wat je leert tijdens deze opleiding

De training NLP & Spiritualiteit leert je een spirituele weg te nemen. Je gaat van je hoofd naar je hart en boort hogere bewustzijnsniveaus aan. Op deze manier kun je de wegen van zelfervaring, zelfexploratie en zelfverdieping ontdekken en verkennen. De training geeft je een eerste opstap om een leven te creëren waar liefde, vrijheid, vreugde, zijn, creativiteit onderdeel zijn om authentiek te zijn. Na de tweedaagse workshop NLP & Spiritualiteit kun je:

  • Innerlijke stilte opbouwen als voorwaarde voor spirituele ontwikkeling en werken vanuit het hart.
  • Strategieën hanteren die leiden tot maximale flexibiliteit en zelfverantwoordelijkheid (om je te helpen je eigen leven volledig terug in handen te nemen).
  • Spirituele voorwaarden benoemen voor de welgevormdheid van een outcome.
  • Werken met spiritualiteit en de logische niveaus. Je krijgt een eerste bewustwording van een diepere identiteit in relatie tot je missie. Het verschil tussen hebben en zijn, en hun plaats in je ontwikkeling.
  Half april 2013 kwam ik binnen en zei:”Hier ben ik, van binnen terughoudend, maar open voor wat er komt.”   - Paul Rood | Beleidsmedewerker

Interessant?
Meer videos van cursisten en docenten vind je hier. Laat je overtuigen!

 

Meer weten

Voor de training NLP & Spiritualiteit hebben we alle informatie op deze pagina geplaatst. We hebben geen folder voor deze opleiding. Wil je meer informatie, neem contact met ons op. Telefonisch of via mail kunnen we extra vragen voor je beantwoorden. Ook is het mogelijk om een gratis workshop te bezoeken zodat je alle vragen kunt stellen die je hebt.

 

Aankomende data

Kies op onderstaande datum voor meer informatie over onder andere het dagprogramma en tijden van de NLP & Spiritualiteit opleiding

 

 

Voor wie

NLP & Spiritualiteit is voor iedereen die meer zingeving uit NLP en zijn leven wilt halen. Je kunt de tweedaagse workshop NLP & Spiritualiteit enkel volgen wanneer je bezig bent met een NLP Practitioner opleiding of in bezit bent van een NLP Practitioner certificaat.

 

Kosten

De kosten voor NLP & Spiritualiteit bedragen €275,-. Dit bedrag is inclusief koffie, thee en het boek “Naar het hart van Communicatie” van Eric Schneider. Tijdens de workshop verzorgen wij geen lunch. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling.
TIP: In de meeste gevallen zijn de opleidingskosten van NLP fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Lees alle informatie op de website van de belastingdienst of vraag je eigen belastingadviseur.

© 2017 Response Instituut