Post Master Opleiding: Purpose (Gevorderd)

07 FEBRUARI 10.00 uur | Roermond

Post Master Opleiding: Purpose

Door deelname aan de Purpose opleiding leer je in een hoger collectief bewustzijn te participeren. Met ´Purpose´ duiden we op je maatschappelijke roeping – dat wat voorbij het eigen belang gaat en wat je ten bate van de maatschappij wilt inzetten. De Purpose opleiding is een 15-daagse training die je opleidt tot Purpose facilitator. Tijdens de bijeenkomsten passeren diverse modellen en systemen de revue die voor diepgang en zingeving zorgen zoals advanced NLP, Ken Wilber, Emotional Focus Therapy, leiderschap, mindfulness en diverse Oosterse psychologische inzichten.

Quote van een deelnemer

“De opleiding is een van de mooiste reizen die ik heb gemaakt. Een reis vol inspirerende inzichten en positieve energie. Een reis met mooie gelijkgestemden en hele bijzondere ervaringen. In een woord FANTASTISCH. Ik ben dankbaar voor de mooie inzichten welke ik heb mogen leren en welke ik heb mogen ontvangen. Groei in relaties, in werk en in de omgang met anderen. Mijn ziel is ervan gaan stralen. Ik zit in een geweldige flow en ik wil er het liefst altijd in blijven zitten. Een cadeau aan mijzelf waar ik mijn hele leven plezier van heb.”

-Jacqueline van Mook-

 

Je bent van harte welkom op een van onze gratis workshops!
meer informatie

Centrale doel van deze opleiding

Na het volgen van deze opleiding zul je vanuit je dieperliggende ervaringen universele waarden als Liefde, Harmonie, Balans en Vrijheid naar je eigen leven weten te vertalen. Daarnaast ben je in staat om als Purpose facilitator andere mensen te begeleiden om dichter bij hun eigen essentie te komen en hier voortdurend eigen verantwoordelijkheid in te nemen. Door de opleiding leer je buiten de geijkte kaders te denken en handelen. Je perspectief verschuift van ´ik´ naar ´wij´.

Waarom deze opleiding

Tijdens dit traject doorloop je drie stadia: je werkt aan de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling, aan hoe je je persoonlijke missie ten dienste gaat stellen aan je omgeving en aan de verbinding tussen je hoofd en hart middels mindfulness en heartfulness. Naast theoretische verdieping staat bij de Purpose opleiding voornamelijk de ervaring centraal. Met name door je ervaringen leer je je innerlijk kompas te gebruiken om zingeving in je leven te brengen en uitdrukking te geven aan wie je in essentie bent. Zie je jezelf de onderstaande ontwikkelstadia doorlopen, dan is het wellicht zinvol om de opleiding te volgen:

  • Je komt vanuit je eigen missie in contact met je ‘Purpose’ en weet deze uit te dragen.
  • Je geeft je eigen Purpose vorm zodat je aan het einde van de opleiding gestart bent om je Purpose in de wereld te zetten.
  • Je leert op een nog dieper niveau je eigen schaduwkanten herkennen, begrijpen en oordeelloos een plek te geven.
  • Je bent in staat om maatschappelijke cycli te koppelen aan persoonlijke cycli waardoor je beter op de stroming meekunt.
  • Je werkt samen met andere deelnemers aan dienstbaarheid en ontwikkeling en leert andere te begeleiden in hun Purpose proces. Dit doe je door de ervaring op te zoeken met diverse theoretische modellen en systemen die dit ondersteunen.
  • Je krijgt, naast de opleidingsdagen, individuele begeleiding van de trainers om je Purpose proces en project vorm te geven.
  • Je krijgt opdrachten om dagelijks de Oosterse psychologische principes te oefenen en in de praktijk te brengen.
  • Je kunt onderdeel worden van een community van mensen die het maatschappelijk belang belangrijker vinden dan het ego en op deze manier een bijdrage aan de maatschappij willen leveren. Kortom een stap van individualisme naar collectivisme.
  • Je doet een reeks onvergetelijke ervaringen op die leiden tot realisatie en manifestatie.

  Eindelijk dé opleiding gevonden die me daadwerkelijk inzichten en tools heeft gegeven.   - Truus Janssen | Locatiemanager Kinderopvang

Interessant?
Meer videos van cursisten en docenten vind je hier. Laat je overtuigen!

 

Meer weten

Voor de Purpose-opleiding hebben we alle informatie op deze pagina geplaatst. We hebben geen folder voor deze opleiding. Wil je meer informatie, neem contact met ons op. Telefonisch of via mail kunnen we extra vragen voor je beantwoorden. Ook is het mogelijk om een gratis workshop te bezoeken zodat je alle vragen kunt stellen die je hebt.

 

Aankomende data

Kies op onderstaande datum voor meer informatie over onder andere het dagprogramma en tijden van de Purpose opleiding

 

Voor wie

Wil jij van ego naar essentie gaan en je eigen ontwikkeling in dienst stellen van een gezondere samenleving of een nieuwetijdse bedrijfsorganisatie? Dan is de Purpose opleiding zeker iets voor jou. Deelname vereist een zelfreflecterend vermogen. Mocht je basis NLP zijn, dan is minimaal een NLP Master Practitioner vereist. Ook andere invalshoeken en stromingen zijn mogelijk. Deelnemers zijn o.a. managers die meer met Purpose willen werken vanuit een businesscontext, coaches, trainers en iedereen die een verandering wil neerzetten voor zichzelf en de omgeving.

 

Kosten

De prijs van de 15-daagse Purpose opleiding bedraagt € 2.100,- (inclusief studiemateriaal). Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van onze samenleving.
TIP: In de meeste gevallen zijn de opleidingskosten fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Lees alle informatie op de website van de belastingdienst of vraag je eigen belastingadviseur.

© 2017 Response Instituut