Zelfhypnose (Beginner)

03 NOVEMBER 10.00 uur | Roermond

Zelfhypnose

Bij zelfhypnose ben je je eigen hypnotherapeut. Je brengt jezelf in trance en gaat aan de slag met je onderbewustzijn door middel van het geven positieve instructies. Zelfhypnose is zeer effectief. Het helpt je bij het oplossen van een scala aan lichamelijke klachten, het veranderen van ongewenste gedragspatronen en beperkende overtuigingen in gewenste gedragspatronen en ondersteunende overtuigingen en het neutraliseren van emoties. Omdat hypnose een natuurlijk fenomeen is, kan iedereen zelfhypnose leren toepassen. Een groot voordeel van zelfhypnose is bovendien dat het direct toepasbaar is en meermaals per dag – telkens wanneer daartoe de behoefte bestaat – kan worden gebruikt.

Quote van een deelnemer

“Zelfhypnose is een prachtige methode om hulpbronnen in te zetten en te werken aan zelfheling. Dit zowel bij psychosociale als fysieke problemen. Milan is een krachtige, authentieke trainer en zijn trainingen zijn leerzaam en leuk.”

-Andrea Luiten-

 

 

 

Je bent van harte welkom op een van onze gratis workshops!
meer informatie

Centrale doel van deze opleiding

Alle hypnose is zelfhypnose. Niemand, maar dan ook niemand anders dan jezelf is in staat je onder hypnose te brengen. De invloed van de  hypnotherapeut stopt bij je begeleiding op reis naar binnen en het geven van suggesties. Jijzelf bepaalt te allen tijde of je ze opvolgt of niet. Tijdens de 2-daagse training zelfhypnose ga je leren hoe je met je onderbewuste kunt communiceren om daadwerkelijke veranderingen teweeg te brengen. Deze veranderingen helpen je om positiever te denken, je goed te voelen wanneer jij daarvoor kiest en daadwerkelijk acties te nemen om gelukkig te zijn.

 

Waarom deze opleiding

Waarom deelnemen aan de tweedaagse training zelfhypnose? De onderstaande lijst van mogelijke redenen om je in te schrijven voor de 2-daagse training zelfhypnose bevat wellicht ook een tot jouw verbeelding sprekend argument. Je aanmelding is zeker het overwegen waard als je:

 • De werking en wetten van je onderbewustzijn wilt weten.
 • Altijd al nieuwsgierig bent geweest naar de kracht hypnose en hoe je het zelf kunt gebruiken.
 • Meer wilt weten over de werking van je onderbewustzijn en waarom je de signalen af en toe niet begrijpt.
 • Jezelf wilt hypnotiseren om in jezelf wilt keren, helemaal wilt ontspannen en de communicatie met jezelf wilt optimaliseren.
 • 3 manieren wilt leren om zelf in trance te gaan.
 • Effectief wilt communiceren met je onderbewustzijn.
 • Oude patronen wilt doorbreken, negatieve gedachten wilt veranderen en meer wilt weten hoe belangrijk (negatieve) emoties zijn.
 • Wilt gaan herkennen hoe het onderbewustzijn via jouw lichaam communiceert door het gebruik van ideomotorische signalen.
 • Doelen daadwerkelijk in je leven wilt behalen en deze installeert in je onderbewustzijn.
 • Wilt ervaren hoe je makkelijk rust, eigenliefde, zelfvertrouwen, daadkracht, balans en andere hulpbronnen in je onderbewustzijn ophaalt en gebruikt in je dagelijkse leven.
 • Welke andere reden dan ook hebt…
  Ik heb de kracht van het onderbewuste bewust mee mogen maken!   - Jaap Hooijschuur

Interessant?
Meer videos van cursisten en docenten vind je hier. Laat je overtuigen!

 

Meer weten

Voor de 2-daagse training zelfhypnose hebben we alle informatie op deze pagina geplaatst. We hebben geen folder voor deze opleiding. Wil je meer informatie, neem contact met ons op. Telefonisch of via mail kunnen we extra vragen voor je beantwoorden. Ook is het mogelijk om een gratis workshop te bezoeken zodat je alle vragen kunt stellen die je hebt.

 

Aankomende data

Kies op onderstaande datum voor meer informatie over onder andere het dagprogramma en tijden van de Zelfhypnose.

 

Voor wie

De 2-daase training is voor iedereen die de communicatie met zijn eigen onderbewustzijn wilt verbeteren om zo meer grip op zijn eigen leven te hebben, meer rust wilt ervaren en zichzelf op het diepste niveau wilt ontmoeten. Voor deelname is geen specifieke vooropleiding nodig. Wel dien je minimaal 18 jaar oud te zijn, de Nederlandse taal te beheersen en MBO werk- en denkniveau te hebben.

 

Kosten

De kosten van de 2-daagse training zelfhypnose bedragen € 299,- (inclusief studiemateriaal). Dit bedrag is inclusief koffie & thee, handboek en deelnamecertificaat. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook mensen die minder bestedingsruimte hebben, bieden we diverse mogelijkheden. We zijn van mening dat financiën nooit een beperkende factor mogen zijn om te werken aan je eigen ontwikkeling.
TIP: In de meeste gevallen zijn de opleidingskosten van hypnose fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Lees alle informatie op de website van de belastingdienst of vraag je eigen belastingadviseur.

© 2017 Response Instituut