Response Instituut Limburg

Op zoek naar een goede NLP of Hypnose opleiding in Limburg?

Op onze in 2016 geopende nieuwe locatie kun je genieten van onze vooruitstrevende opleidingen op het gebied van NLP & Hypnose

bord

Response Instituut

Response Instituut staat in Nederland te boek als een toonaangevend NLP & Hypnose-instituut, dat je de mogelijkheid biedt om te ontdekken hoe je zelfverzekerder kunt zijn en meer vanuit eigen kracht en gevoel kunt handelen. Vanuit 2 vestigingen bedienen wij onze cursisten (Response Instituut – Roermond – Limburg en Response Instituut Arnhem – Gelderland). Stel je eens voor hoe zou het zijn als je je innerlijke rijkdom aan kunt boren. Hoe zou je leven er uitzien, als je mentaal en emotioneel kunt groeien en oude patronen kunt doorbreken. Als je handelt, spreekt, werkt en communiceert zoals jíj dat wilt.Een leven waarin je zelfverzekerd en met een sterke innerlijke kracht je eigen weg bepaalt, dat is wat wij je willen geven. Het mooie is dat iedereen zich bij Response Instituut thuis voelt – ongeacht wie je bent of welke achtergrond je hebt. Het aanbod varieert van kennismakingsworkshops tot erkende en geaccrediteerde opleidingen. Ons kennisinstituut bij uitstek, waar zingeving en een down-to-earth-mentaliteit samenkomen, heeft dus ook voor jou een passende training in petto.

De belofte die we jou als klant doen

Response Instituut stelt alles in het werk om je op de best denkbare manier over jouw ontwikkelpad te leiden. Met de persoonlijke ondersteuning die we tijdens onze opleidingen bieden, zorgen we ervoor dat je ontwikkeling integraal onderdeel uit gaat maken van het leven. Deze aansluiting bereiken we vooral door in onze benadering consequent authentiek, eerlijk, niet zweverig, down-to-earth en beschermend te zijn. Response is dus beslist geen instituut dat je bij thema’s die zich aandienen aan je lot overlaat en ook het beeld van de wijsneus die met het vingertje wijst en alles beter weet is, op ons niet van toepassing. Alle processen die we doorlopen worden zorgvuldig samen gedragen. Wij helpen je het leven te realiseren dat jij voor jezelf wenst en uitdrukking te geven aan de innerlijke kracht die in ieder van ons huist.

  Response Instituut Gelderland Parkstraat 45
6828 JC Arnhem
026-2022380
  Response Instituut Limburg Jagerstraat 10
6042 KA Roermond
0475-211286
© 2017 Response Instituut